O meni

Sem Mojca, celostna svetovalka, terapevtka zdravljenja s Ponovno povezavo in svetovalka za Bachove cvetne esence.

 

 

S pomočjo cvetnih esenc ti bom pomagala poiskati notranjo moč in pogum, da boš zmogla narediti spremembe v svojem Življenju.

Na kakšni točki Življenja se trenutno nahajaš? … Kaj je tvoj trenutno največji izziv?

  • mogoče si komaj začela spoznavati, da ti življenje, ki ga trenutno živiš, ni več všeč in da želiš nekaj spremeniti?
  • imaš zdravstvene težave in se zavedaš, da moraš nujno spremeniti svoje vzorce čustovanja in razmišljanja?
  • si ne znaš vzeti časa zase, ne da bi imela občutek krivde?
  • si prišla do točke, ko veš, da absoultno ne moreš več delati stvari na isti način, ker te to dela nesrečno?
  • … ali pa že delaš spremembe v svojem življenju in si prišla do točke, ko ne veš več, kako naprej?
  • imaš občutek, da ljudje manipulirajo s tabo in se jim ne zmoreš upreti? Ti je težko reči “NE”?
  • si mogoče imela ali pa še imaš stresno obdobje v svojem življenju in si ne zmoreš pomagati sama?
  • mogoče pa že sama pomagaš drugim ljudem in si prišla do zavedanja, da moraš nujno nekaj spremeniti pri sebi?
  • resnično potrebuješ spremembo v življenju, a ti ni blizu new-age duhovni pristop?

 

Če čutiš, da pri izbiri cvetnih esenc potrebuješ mojo pomoč in podporo, mi prosim kar piši preko kontaktnega obrazca ali pa na mail: mojca@esentiavita.com in bova poskusili najti najboljšo možno rešitev za tvoje težave in izzive.

Globoko se zavedam, da je potrebno drugim pomagati pri samozdravljenju celostno – holistično in ne samo “sodelovati” pri odpravljanju različnih simptomov na telesni in energijski ravni.

Telesni simptomi so samo posledica drugih neravnovesij in so povezani s tvojim načinom razmišljanja, čustvovanja in tvojega pogleda na svet in ljudi okoli tebe.

S pomočjo različnih celostnih zdravilskih pristopov te lahko podprem pri tem, da narediš spremembe v svojem življenju in da ga začneš tudi aktivno in resnično živeti. TI si tista, ki lahko narediš spremembe – jaz sem ti pa seveda v pomoč, navdih in podporo pri teh procesih.

Z zdravilnimi energijami sem se prvič srečala prek več kot 35 leti, ko ni bilo še dovolj informacij o alternativnem zdravljenju. Vedno sem želela pomagati drugim. Najprej sem opravila tečaj klasične masaže, potem pa je v moje življenje po nekaj letih prišla meni ljuba astrologija.

Pred 15 leti sem našla Bachove cvetne esence in homeopatijo in odprl se mi je nov svet zdravljenja z pomočjo informacij.

Razumevanje pristopov, ki sta jih pri zdravljenju imela dr.Hahnemann in dr.Bach mi je odprlo nove poglede na to, kaj je v resnici bolezen, zakaj nastane in kako pomagati človeku, ne da bi delovali samo simptomatsko.

Potem je prišla v moje življenje Ponovna povezava – The Reconnection (dr.Eric Pearl, Salzburg 2010) in to znanje se je čudovito vklopilo v zdravljenje z informacijami in začel je nastajati nov sistem (samo)zdravljenja, kjer ti lahko pomagam celostno in so hkrati v terapijo vključeni različni zdravilski sistemi in znanja.

Z mini Maxijem