Osebni Life Coaching

Z osebnim Life Coachingom te vodim, da aktivno delaš spremembe v svojem življenju in ti z različnimi celostnimi pristopi pomagam narediti korak naprej. 

Svetujem ti, da si pred najinim srečanjem zapišeš vse glavne izzive v tvojem življenju in vse, kar bi me želela vprašati. Tebi bo spisek v pomoč, da ne boš pozabila česa pomembnega, hkrati pa bova tako lažje pogledali, kje začeti s spremembami v tvojem življenju.

Pred koncem srečanja ti bom dala bolj natančna, tebi prilagojena navodila in “domače naloge”, ki ti bodo pomagale, da boš lažje naredila spremembe na področju, ki ti je najbolj problematično.

Posamezno srečanje traja približno 60 minut.

Cena Life Coach osebnega srečanja je 127 €.

Cena paketa 3 Life Coaching srečanj je 367 €.

(med posameznimi Life Coaching srečanji je tri do štiri tedne premora, ker v vmesnem času utrjuješ nove čustvene vzorce)

V ceno svetovanja je (za celovito podporo) vključena tudi ena steklenička cvetnih esenc na vsako svetovanje. Esence v steklenički bodo izbrane glede na tvoje individualne čustvene vzorce. Stekleničko boš porabila približno v času enega meseca, tako da boš imela v tem času dodatno podporo floriterapije.

Če si res pripravljena narediti nekaj zase, me kontaktiraj preko obrazca ali pa mi piši na: mojca@esentiavita.com in našli bova najbolj ustrezen termin zate.