Osebno celostno svetovanje

Če imaš kakršnekoli težave v življenju ali če čutiš, da sama ne boš zmogla narediti potrebnih sprememb, ti svetujem, da se odločiš za osebno celostno svetovanje, kjer ti bom z različnimi pristopi pomagala narediti korak naprej.

Vsaka od nas je unikatna v svojih prepričanjih, pogledu na svet in težavah ter izzivih, s katerimi se sooča. Svetovanje vedno prilagodim tako, da se osredotočiva na tvoje najbolj aktualne probleme, tako da lahko začneš čimprej s spremembami.

Svetujem ti, da si pred najinim srečanjem zapišeš vse, kar bi me želela vprašati. Tebi bo spisek v pomoč, da ne boš pozabila česa pomembnega, hkrati pa bova tako lažje pogledali, kaj je trenutno največji izziv v tvojem življenju.

 

Posamezno svetovanje traja približno 60 minut.

Cena enega svetovanja je 96 €.

V ceno svetovanja je (za celovito podporo) vključena tudi ena steklenička cvetnih esenc na vsako svetovanje. Esence v steklenički bodo izbrane glede na tvoje individualne čustvene vzorce. Stekleničko boš porabila približno v času enega meseca, tako da boš imela v tem času dodatno podporo floriterapije.

Če si res pripravljena narediti nekaj zase, me kontaktiraj preko obrazca ali pa mi piši na: mojca@esentiavita.com in našli bova najbolj ustrezen termin zate.